Mondkapjes plicht

30 nov 2020

DE MONDKAPJES PLICHT

De toenemende terreur en controle onder het mom van een Corona epidemie.

Relatie overheid - mens

Ik ben geen expert op dit gebied, maar hier wat opmerkingen die je kan gebruiken in je "ontmoeting" met de wetshandhavers.

Alle organisaties, die wij vroeger overheidsdiensten noemden, zijn geprivatiseerd. De overheid is in feite een private organisatie. Dus ook de politie en justitie. Maar ook het CJIB en de gemeentes.

Dat betekent dat jij als mens GEEN enkele verplichting naar hen hebt. Dat is als MENS, niet als burger. Gebruik dat woord niet, want dat is jouw handelsnaam in het burgerrecht. Zie jezelf als mens. De mens is in vrijheid op deze wereld gekomen. Er is geen enkele instantie (of ander mens), die zeggenschap over jou heeft. Dat heet souverein. Stel dat je op deze wereld georen bent en jouw overheid claimt jouw als eigendom, claimt dat zij jouw kunnen bevelen, dan ben je een slaaf. Maar zo zijn wij niet op de wereld gezet.!

Al deze (private) instanties willen jou dolgraag in een kontrakt dwingen. Zoals een winkelier natuurlijk dolgraag wilt dat jij het brood of een televisie bij hen koopt. En zoals jij niet naar die winkel hoef te gaan (die winkelier kan jou niet dwingen), zo hoef jij ook niet een verbintenis aan te gaan met zogenaamde overheidsdiensten. Het zijn per slot van rekening private organisties. Maar zij dreigen wel met geweld als je daar niet op in gaat.

Om de simpele reden dat wij als mens niet weten dat dat in feite onrechtmatig is.

Met andere woorden zij hebben allerlei trucjes geleerd om jou in een kontrakt te dwingen. Dat doen zij bijvoorbeld met:

A: Zij vragen jouw naam.

Als je die geeft dan ga je ongezegd in op hun vraag en heb je een verbintenis met ze. Dus NIET jou naam geven. Dat ben je ook niet verplicht. Je hebt het recht om te zwijgen. En als je geen identiteitskaart bij je hebt, dan kunnen zij jouw indentiteit niet achterhalen. Jij bent immers een souverein mens. Je hebt geen bewijs nodig dat jij op deze wereld mag zijn.

Alleen als je als "burger"een kontrakt aan gaat, bv. huis kopen, zal je je moeten indentificeren. Maar een burger is geen mens. Een burger heeft burgerrechten. Een mens heeft mensenrechten. B.v het zelfbeschikkingsrecht over jouw lichaam.

Het is verre van eenvoudig om tegen de aggressie van BOA's en politie weerstand te bieden. Maar probeer het!

Zeg: "Laat mij met rust". En zeg dit 3 keer. Daarmee geef je aan geen kontrakt te willen.

Vergeet ook niet dat jij je niet hoeft te indentificeren (tenzij bij ernsige echte criminaliteit, want je maf niet doden, niet dwingen, niet stelen), maar dat Zij dat wel MOETEN. Als zij dat niet doen, dan houden zij zich niet aan de wet. Zij zijn het verplicht Naam en Nummer te geven. Film het eventueel. "Laat mij met rust". Als zij vervolgens gaan dwingen, kan je ze in het strafrecht zetten.

B: Zij gaan jou allerlei vragen stellen.

Ga ook daar niet op in. Zwijg! Je hebt totaal geen verplichting om te antwoorden. Dat weten zij, vandaar dat zij allerlei (vuile) trucs uithalen om jou tot antwoorden te dwingen.

C: Zij willen graag dat jij iets tekent.

Doe dat niet. Of; Teken met daarbij de afkorting:

V.C. (Vi Coactus - Met geweld afgedwongen). Tegenwoordig moet je ook in een vierkantje tekenen. Dan kunnen ze je handtekening losmaken van de tekst. Doe dit: Zet een of twee streepjes bij iedere hoek. Alsof je de hoeken afsnijdt. En dat is ook de bedoeling. Dan is dat vierkant doorbroken en kan niet meer gebruikt worden voor zaken waar jij geen weet van hebt.

D: Wat doe je met brieven van deze "particuliere" organisaties?

Let op, dit is nog in de test fase, maar probbeer dit:

Open nooit de enveloppe, want dan ben je al in kontrakt. Retourneer de enveloppe naar de afzender en schrijf er op: "Niet gericht aan de Levende Mens". (let op hoofdletters!)

Grote kans dat je niets meer hoort!

Ook al weet de gewone politieman of ambtenaar of BOA hier niets van, de top in de piramide weet dit heel goed.

Doe maar eens onderzoek naar OPPT en Maritime Law. Er gaat een wereld voor je open!

Tenslotte:

Dit artikel is om over na te denken. Informeer je verder. Maar doe het op jouw eigen manier. Volg niet blindelings wat anderen zeggen.

En realiseer je dat je een vrij mens bent. Je hoeft totaal geen verantwoording af te leggen naar een "autoriteit". Je bent je eigen autoriteit.

En als je dat voelt, ben je sterk en kunnen die idiote psychopathen het dak op!

Leef je leven! Je bent vrij!

info:

Burgerfront.nl

Stichtingvaccinvrij.nl

Viruswaarheid.nl

blckbx.tv

wanttoknow.nl

cafeweltschmerz.nl

jensen.nl

potkaars.nl

zelfzorgcovid19.nl

blauwetijger.com

gezondverstand.eu.

commonsensetv.nl

Opmerkingen

Gerard

30.11.2020 21:25

Ben erg benieuwd wie dit al geprobeerd heeft en wat het resultaat daarvan was? Wel erg jammer van al die taalfouten in de tekst.

Jos

Gerard, je hebt het toch kunnen lezen of niet?

Enne, schrijf je zelf foutloos?

Groedt,

Jos.

16.01.2021 10:43

Meest recente reacties

20.10 | 08:01

Ik word er zo depressief van als ik dit soort dingen lees... Weer iemand met een platform die de zwakke geesten probeert te beinvloeden met belachelijke complot theorieën... Triest hoor. Schaam je.

10.10 | 15:03

Precies wat ik voelde, resoneert volledig. Ik kan het niet onderbouwen. Een niet pluis gevoel bevestigd

10.10 | 14:01

Paul is een echte communistenhater! Niets mee doen redactie anders neem ik geen abonnement!

10.10 | 11:45

Dankjewel Paul voor je zo goed verwoorde brief aan de redactie van de andere krant. Ik ben het zo 100% met je eens. Ik hoop dar de redactie er iets mee doet. Ik zie die Bob de Wit een wolf in schaapsk

Deel deze pagina