Zelfmoord en lockdown

Open brief naar Zelfmoordpreventie

 15 dec. 2020

Dit is geen klacht, hoogstens meedenken


N.a.l.v. interview op de radio vanochtend. Ik ben mij bewust dat wat ik nu zeg, erg kort door de bocht is en ongenuanceerd (er is legio info waarop dit gebaseerd is) en het is mijn opvatting. Doe er mee wat je wilt.

A: Je kan een ander (in de kontekst van corona, pandemie en lockdown) volgens mij alleen maar helpen door je buiten de matrix te begeven. Door iets te laten zien van wat er werkelijk aan de hand is. Als je in de matrix blijft, dan bevestig je de angst (voor een virus wat niet bestaat en in feite een griep aanval is, tja!! - zie hieronder!).  
En als je in dit paradigma mensen gaat begeleiden, dan help je niet mee aan de oplossing (zover als mogelijk is), maar dan bevestig je eigenlijk hun reden tot zelfmoord.
Als je in dit paradigma blijft, dan bevestig je hun regressie naar hun kindertijd: hun angst dat ze het niet zullen overleven (dat is de basis angst). Dan zal je wel heel behendig moeten omgaan om hun paniek enigszins tot bedaren te brengen.

B: Ga je uit de matrix, en kijk je wat er echt aan de hand is, dan zie je het volgende: Er is geen corona virus pandemie. Dat is een jarenlang geplande aanval op de mensheid. Er is veel informatie over de waanzin hiervan. B.v Over de "besmetting", met een test die totaal niet deugt. Er is vrijwel geen verschil met aantal doden in andere jaren door de griep (FEITEN !) - MAAR die wel enorme ANGST aanjaagt. En dat is ook precies de bedoeling. Angstige mensen kan je manipuleren.
Kan je en durf je, als hulpverlener, uit de matrix te stappen (ja, je kan je baan kwijtraken!), dan kan je de klient op een andere manier helpen. Durf je het niet. Dat is ook OK, - ieder heeft zijn eigen pad - maar heb dan niet de pretentie dat je alles uit de kast haalt om de klient te helpen. (veel professionals - therapeuten/ psychiaters zijn van een niveau om van te huilen. (Maar in het land der blinden is éénoog koning)

C: Kan je zelf het plaatje zien en kan je de klient dat laten zien en dat wat er gebeurt in een groter kader kan plaatsen, nl. de invoering van een werelddictatuur (en er is iets veel groters aan de gang dan de "gewone mens" weet van heeft), dan heb je een opening naar het vermijden van zelfmoord.

D: Dan is er een opening naar ACTIE.
Dan krijgt alles wat er gebeurt (een andere) betekenis, dan zit het konjn niet meer verstard in de koplampen te kijken, maar dan kan hij iets gaan doen. En dan wordt de kans op zelfmoord volgens mij veel kleiner.
Wat kan hij/zij gaan doen? Dat is voor ieder een andere invulling, maar de basis is volgens mij dat zo iemand dan in het verzet kan gaan, in opstand kan komen, kan gaan vechten, in plaats slachtoffer te zijn. En er zijn veel medestanders!
Dan is er hoop!

verwijzingen - en paar!

Test -  besmetting
https://www.youtube.com/watch?v=flsF7trvq2c&t=4s

zelfzorgcovid19.nl
janbhommel.com
viruswaarheid.nl
jensen.nl
deanderekrant.nl
wanttoknow.nl
gezondverstand.eu
commonsensetv.nl
- aanrader
Boek: Pasmans, de corona plandemie, uitgeverijkontakt.nl
enz

Meest recente reacties

20.10 | 08:01

Ik word er zo depressief van als ik dit soort dingen lees... Weer iemand met een platform die de zwakke geesten probeert te beinvloeden met belachelijke complot theorieën... Triest hoor. Schaam je.

10.10 | 15:03

Precies wat ik voelde, resoneert volledig. Ik kan het niet onderbouwen. Een niet pluis gevoel bevestigd

10.10 | 14:01

Paul is een echte communistenhater! Niets mee doen redactie anders neem ik geen abonnement!

10.10 | 11:45

Dankjewel Paul voor je zo goed verwoorde brief aan de redactie van de andere krant. Ik ben het zo 100% met je eens. Ik hoop dar de redactie er iets mee doet. Ik zie die Bob de Wit een wolf in schaapsk

Deel deze pagina