Brief aan ondernemers

14 jan 2021

 Brief aan ondernemers

Naar aanleiding van een interview met een ondernemer.


Ik snap heel goed uw boosheid, frustratie en onbegrip.
Ik kan de situatie zoals deze niet veranderen, maar wel en ander licht erop laten schijnen.
En hopelijk zet dat u en anderen aan tot actie. Want zoals u ook zegt; zo kan het niet verder. Het water staat ons aan de lippen.

Inleiding:
Wat ik u nu schrijf is kort door de bocht. Telegram stijl. Opmerkingen zonder uitleg of kontekst. Dat is er allemaal wel. Maar dan zou ik niet een korte brief kunnen schrijven, maar een bibliotheek vol. Een paar referenties geef ik wel hieronder.

Ik ga ook niet zozeer er inhoudelijk op in. Maar meer op het niveau hoe wij denken en hoe wij de wereld zien. Niet alleen u en ik, maar bijna iedereen. Dat kan ook niet anders omdat wij geen andere informatie krijgen en wij hebben schoolgegaan en daar zaken hebben geleerd die wij nu als wetmatigheid aannemen. Maar is dat ook zo?

Autoriteit
Misschien wel het belangrijkste fenomeen: De inprenting dat wij een "autoriteit" nodig hebben en de inprenting dat de "overheid er voor ons is". Beiden volslagen onwaar! Kan ik een lezing over geven!

De Angst:
Wil je het volk manipuleren, dan kan dat alleen via angst. Angst voor God (maar dat werkt niet meer) en nu iets anders dat onzichtbaar is: het virus!

De totale angst die gecreerd wordt om het volk in de hypnose te houden (mind kontrol). Want als 99,8% overleeft, waar ben je dan bang voor? Zo werkt het!

De leugen
U bent ongetwijfeld bekend met het sprookje van Andersen: "De kleren van de keizer". Waarin de hele bevolking gelooft (ze moeten wel!) dat de keizer prachtige kleren aan heeft, totdat een kind tussen het publiek roept: "Maar de keizer heeft geen kleren aan.". Een sprookje...? Wij leven er midden in!

De enormiteit
En dat brengt ons ons het volgende punt: "De olifant in de kamer". Wij zien wel dat er een vlek in het tapijt zit, maar het echte probleem, zien wij niet, of willen wij niet zien.

Deze methode resulteert er in dat wij ons probleem en de oplossing altijd binnen een bepaald kader plaatsen; Het is niet gewenst en in feite verboden om buiten dit kader te denken. De media (MSM) zorgen voor dit kader.
Ze bouwen een ijzeren gordijn. Iedere andere informatie wordt afgeschermd. Merk op dat je altijd dezelfde figuren op de TV en radio hoort: Marion Koopmans, Hubert Bruls (OMT) enz.. Of dacht u dat er geen mensen zijn met een andere kijk op de zaken? Jazeker, maar die worden afgedaan als oplichters, kwakzalvers, enz. en bij voorkeru verzwegen. Overigens; Koopmans is en incompetente veearts, Jaap van Dissel (RIVM) staat op de zwarte lijst van het artsenregister. Beiden hebben finaciele belangen bij de pharmaceutische industrie.

De leugenfabriek
Een ander punt is "gas-lighting". Het woord is gebaseerd op een film uit 1947 (?).
Het gaat erom dat je iemand een valse voorstelling van zaken geeft, waarbij het "slachtoffer" niet meer kan zien wat werkelijkheid (waarheid) is, of wat fantasie (leugen) is. Zo gaat iemand aan zich zelf twijfelen, en hem/haar gevoel van eigenwaarde ondermijnt en in feite kapot maakt. Zo iemand is een slaaf geworden. Andere woorden zijn: mind kontrol, hersenspoeling, misleiding. (MK-ultra of Mind kontrol komt van het oorspronkelijke project van de nazi's; "Meinung kontrolle".

Het verbod
En dat brengt ons op een ander onderwerp: Er is veel meer aan de hand op deze aarde (en in deze kosmos) dan wij weten of geleerd hebben, of wat ons verteld wordt. De leugen is zo groot dat wij terugkomen op de olifant in de kamer: Dat weten wij niet en wij spreken er ook niet over. In feite is het verboden om erover te denken of te praten.
Doe je dat toch, dan wordt je uitgemaakt voor gestoord, komplotgekkie, dom, stom of wat dan ook, en je wordt uit de samenleving gegooid.

Vergelijk dit ook met de jodenvervolging (en dat is heel acceptabel!) - 'Kauf nicht beim Jüden". En bijvoorbeeld de inquisitie in de middeleeuwen: ketters, heksen enz. Ieder andersdenkende wordt vermoord. Galielei mocht echt niet zeggen dat de aarde om de zon draaide! 1000 duizenden mensen worden verwijderd van you tube, twitter, enz.

Door deze barrière heenbreken is moeilijk en kost jaren (deprogrammeren).
Er ontstaat kortsluiting in je hoofd, als je plotseling andere informatie hoort die strijdig met wat je geleerd hebt.
Daar is een term voor: Cognitieve Dissonantie. Gevolg: Ontkenning.

Omdraaien
Maar willen we toch op zoek gaan, dan is er een simpele manier is om alles wat men zegt om te draaien.

Omdraaien die handel!:

Corona
Het covid19 virus.
Het virus bestaat niet. Het is een exosoom (met een RNA verbinding)
Deze verbinding is al heel oud. Het is een variant van het griep "virus".
Is het besmettelijk? Dat is maar de vraag!
Die test (PCR) werkt niet! Dat zegt ook de maker zelf (Mullis - inmiddels vermoord) - zie ook hieronder.

Immuunsysteem.
Het grote taboe. Daarm ogen we het niet over hebben. Gezondheid: Voeding, vitmaines en mineralen, kontakt met je naasten, knuffelen. Daar gaat het om. Wat doet de overheid: Precis het tegenovergestelde.

Mondkapje:
Helpt het? NEE. Waarom zit er een laagje fluor op? (De nazi's gebruikten al fluor om het volk rustig en gedwee te krijgen)
Het heeft wel symbolische waarde: "Bek houden en gehoorzamen". Slaven mosten vroeger ook muilkorf dragen.

De 1,5 meter maatschappij: Afstand houden:
Zinloos.
Bedoeling: Afstand creeren tussen mensen. Verdeel en heers.

De lock-down:
Totale waanzin. Helpt niet.
Bedoeling: Iedereen opsluiten, Staatsgreep: De grondwet buitenwerking. De nieuwe wereldorde. Werelddictatuur. (Kijk op WEF, world economic forum)

De vaccinatie:
Die werkt niet. Heeft nooit gewerkt en zal ook niet werken. (immers 99,5 % van de mensen overleeft het virus!). Er zit een hele andere agenda achter: de transformatie van de mens en eugenetica. Dit is een onderdeel van de genocide die al heel lang geplanned is (zie: "georgia guidestone").

Winkels sluiten.
En hier wil ik nog even memoreren aan het interview: wij vragen ons dus af; kan Rutte het niet anders doen? Waarom wel vliegen? Waarom wel groenteman open maar niet kledingwinkels of boekhandels of horeca? Wat een incompetente poltici, enz.
Dat is binnen de box denken:
Rutte: een loopjongen van de WHO, Bill Gates, en de cabal (ja die bestaat echt!) voert gewoon uit wat hem is opgedragen.
En wat is dat?
ALLES MOET KAPOT
Alles moet in de armoede: honger en ellende: de "hungergames".

En als je er zo naar kijkt (draai alles om): Dan is Rutte c.s. Zeer succesvol. Hij slaagt erin. De volgende stap is een avondklok en concentratiekampen. Een dictatuur kan niet zonder.

Faillisement
Alles moet kapot, zodat de cabal/ de elite: die trillioenen van ons gestolen hebben (oa. belasting), alles kunnen opkopen. Bedrijven, huizen enz.. Een elite die alles heeft en het volk die niets heeft. "Wees zonder bezit en wees gelukkig" (dat is het "geluk" zoals beschreven in Heerlijke nieuwe wereld van Aldous Husley.

De conclusie:
Als wij nu niet in opstand komen, dan is het te laat. Dan sluit het ijzeren gordijn zich achter ons.
Dan zitten wij gevangen in een dictatuur. Dan zijn wij slaven geworden.

Gaan wij in opstand komen?
Gaan wij ons verenigen (wat de staat niet wil!) en gaan wij gewoon ons ding doen: Gewoon open gaan. Als wij dat massaal doen en is het spel afgelopen.
Wij zijn veel machtiger dan wij denken.

Blijven wij gehoorzamen? Of gaan wij gewoon ondernemen? Wij zijn per slot van rekening souvereine mensen. Wij zijn geen slaven van de staat. Gehoorzamen hoort niet bij de essentie van het menszijn.

Met groet
Paul Rikmans


Hier een paar verwijzingen

 Jan Bonte -arts overvirus:  
janbhommel.com
https://www.youtube.com/watch?v=lZ8mdl3jfAA

Brief:
veiligheidsberaad (Bruls en Co)
http://paulsbrieven.123website.nl/446773135

Belangrijk boek:
De corona plandemie, Erwin Pasmans, uitgeverijaspekt.nl

Elke de Klerk, arts
https://video.wakkeren.nl/videos/watch/4c020446-8c3a-4b1e-b8b9-2660897e0e10

zelfzorgcovid19.nl
(eenvoudige geneeswijzen

stichtingvaccinvrij.nl

OPN JOURNAAL VAN 8 JANUARI
https://youtu.be/YWR8xblNq_Y


stopworldcontrol.nl
viruswaarheid.nl
Jensen.nl

eenoorlogreedsverloren.nl

gezondverstand.eu

deanderekrant.nl

 

 

 

Meest recente reacties

20.10 | 08:01

Ik word er zo depressief van als ik dit soort dingen lees... Weer iemand met een platform die de zwakke geesten probeert te beinvloeden met belachelijke complot theorieën... Triest hoor. Schaam je.

10.10 | 15:03

Precies wat ik voelde, resoneert volledig. Ik kan het niet onderbouwen. Een niet pluis gevoel bevestigd

10.10 | 14:01

Paul is een echte communistenhater! Niets mee doen redactie anders neem ik geen abonnement!

10.10 | 11:45

Dankjewel Paul voor je zo goed verwoorde brief aan de redactie van de andere krant. Ik ben het zo 100% met je eens. Ik hoop dar de redactie er iets mee doet. Ik zie die Bob de Wit een wolf in schaapsk

Deel deze pagina