Open brief over het dragen van de "jodenster"

(Zie plaatje van teletekst)

Mag dat wel? Een jodenster dragen in deze tijd?

Een klein aantal mensen draagt bij demonstraties een T-shirt met daarop een jodenster en de tekst: "This is how you treat me" -"have you learned nothing"

Daar wordt incidenteel negatief op gereageerd. Boze reakties! En de politie is ook erg geinteresseerd!

Omstreeks 19 sept komt dit persbericht naar buiten met "stop de vergelijking met de Holocaust" waarin joodse organisaties de kamer oproepen zich tegen de Holocaust vergelijking uit te spreken. Het argument: "mensen die in vrijheid een keuze maken zich niet te laten vaccineren, worden vergeleken met groepen die destijds helemaal geen keuze hadden". Wie melden dit? Centraal Joods Overleg, het CIDI, Het Auschwitz comité, het Holocaust museum en het Nieuw Israelitisch weekblad. Overigens: wie heeft hier het initiatief genomen? Is dit wat er echt leeft in de joodse gemeenschap, of...?

Een wel heel merkwaardige oproep. Klopt het wel?

Laat ik beginnen met het citaat in dit persbericht: Mensen hebben in vrijheid nu een keuze en mensen die destijds geen keuze hadden. Dus nu hebben wij vrijheid van keuze en toen was die er niet?

De holocaust is niet een geisoleerde gebeurtenis. Er gaan honderden jaren van discriminatie en vervolging van joden aan vooraf. En joden hadden geen keuze? Hoeveel joden hebben hun religie verruild voor een ander? In Ooostenrijk je laten dopen als "Evangelisch", In Spanje kon je katholiek worden en daarmee je leven sparen. Hoeveel joden zijn er niet gevlucht naar Amerika, Engeland, Palestina? Dat was bepaald geen keuze in "vrijheid", maar de joden waren niet geheel machteloos. Hoewel de slachtofferrol nogal gecultiveerd wordt in de joodse cultuur. Maar er waren dus veel joden die wel een keuze maakten en daarmee hun leven redden. Zoals de Joden opgeroepen werden om op 10 uur op het Centraal Station te verschijnen om naar Duitsland te gaan, waarbij veel mensen gehoorzaam en zonder dwang naar het station gingen. Maar één iemand dacht er anders over en stapte halverwege uit de tram... die heeft het overleefd. Zoals een vader zijn twee kinderen van 16 en 17 jaar in 1938 op de trein vanuit Wenen naar Londen zette, en die het dus overleefd hebben.

En hoe is het als je niet joods bent?

De vervolging van de Katharen? De inquisitie? Holodomor? Gulag archipel? Wat denk je van de armoede? Duizenden mensen die midden-europa ontvluchtten en naar Amerika gingen. De schrijnende armoede in Ierland: Sommige bleven, sommige emigreerden. Hoe beperkt ook: er was vaak een keuze. Noodgedwongen.

Maar wie maakt er niet zo nu en dan een keuze "noodgedwongen"?

Er is nooit "vrijheid" geweest. Mensen moeten in alle culturen en landen altijd binnen de regels leven en overleven. Vrijheid is afwezigheid van dwang. En die dwang is er overal en altijd.

En van wie komt deze dwang? Van de overheid, van de staat die claimt jouw vrijheid te mogen inperken.

En nu beweren deze joodse instellingen en veel andere mensen dat wat betreft corona wel vrijheid van keuze bestaat. Welke keuze is dat dan? Mensen die voorstander zijn van deze experimentele gen-therapie (het is geen vaccinatie!) beweren dat je dan geen corona krijgt. Tegenstanders zeggen dat je juist door die "vaccinatie" ziek wordt. *

Als je gezond bent dan "kies" je toch niet voor ziek worden! Noemt men dat "vrijheid"? Dat is manipulatie met woorden. Dat is Orwelliaanse "newspeak".

Hoewel er in dit persbericht gesuggereerd wordt dat het om keuze gaat, is dat niet het geval. Dat is pure misleiding.

Het gaat om de vergelijking van wat zich nu afspeelt (Vanaf Jan 2020), met de opkomst van het fascisme in de jaren '30 in Duitsland en vanaf 1940 in Nederland.

De joden waren de zondebok, zoals nu de niet-gevaccineerden. Dat is alleen maar het middel tot het doel. Het doel is het invoeren van een (medische) totalitaire maatschappij.

En dat, geachte lezer, is nu precies wat absoluut taboe is: de vergelijking met de opkomst van Hitler en het fascistische bewind. Waarom is het taboe? Omdat het waar is!

En zie de overeenkomsten:

Angst zaaien, winkels sluiten, avondklok, politiegeweld, "Ausweiss"/pcr test, censuur, grondwet ontbonden, Eerste en tweede kamer zijn een tandeloze tijger, boetes en arrestaties, enz. zie: *

Met alle mogelijke middelen wordt deze overeenkomst gecensureerd of als belachelijk afgedaan. En dat is niet voor niets. Want als dit echt begrepen wordt door de bevolking dan is dat het einde van dit (demissionaire) kabinet en het einde van het met dwang doordrukken van een werelddictatuur. "You own nothing, and you will be happy", dit citaat is afkomstig van Claus Schwab (WEF), afkomstig uit een Nazi-familie.....

En u gaat het merken: totale controle, creditpoints, digitaal geld, concentratiekampen ("quarantaine kampen"), gedwongen vaccineren, enz. Kortom u mag alleen nog maar bestaan met toestemming van de staat. Orwell's Big Brother was slechts een amateur.

En vergeet niet dat zowel in de jaren '30 als nu alles stapje voor stapje ingevoerd wordt. Kleine stapjes die je meestal niet ziet, maar uiteindelijk klapt de val dicht en zit je gevangen.

Tenslotte:

Ik verbaas mij er iedere dag over hoe je een bevolking kan misleiden en met krankzinnige regels in gehoorzaamheid kan dwingen. Waarom heeft de Joodse gemeenschap dat niet in de gaten? Zij hebben toch een lange geschiedenis over wat voor gevolgen gehoorzaamheid heeft! Gehoorzaamhied aan een overheid!

Moeten wij nu erkennen dat het nu weer zo is? Dat de mensen zich "vrijwillig" naar de slachtbank laten leiden?

Waarom komen wij niet in opstand? Waarom gedragen wij ons als slaven?

Hebben wij dan niets geleerd van de geschiedenis?

En dat is waar het om gaat: Dat deze jodenster ons wakker schudt.

Paul vdf Rikmans 20 sept. 2021

Een paar bronnen en een citaat:

https://ejbron.wordpress.com/2021/09/18/amerikaans-laboratorium-constateert-20-voudige-toename-van-baarmoederkanker-na-start-covid-injecties/

meldpuntvaccinatie.nl

covid-injectie schade: 19 sept 2021: 1845 sterf gevallen - 2351 Ernstige gezondheidsschade

(en dit is het topje van de ijsberg)

https://www.stopworldcontrol.com/wp-content/uploads/2021/08/verschil.gif

www.stichtingvaccinvrij.nl

https://www.janbhommel.nl/der-neue-untermensch/

====

Telegram:

In two weeks, the Israeli government plans to impose restrictions on millions of citizens who choose not to take a 3rd dose of vaccine.

All this is in continuation of the restrictions and overrides of freedoms for unvaccinated people.

Restriction of freedoms on the basis of medical treatment, shrouded in fog, concealment and censorship.

This alone should shake the thresholds of every citizen.

For those who support restriction of freedoms - what motivates you, is it fear? If so, who feeds it?

Would you agree to give up liberties in any other situation? If not, why now?

These rights will not be returned. Understand this!

The next step - your children. Will you remain silent then?

=========

Meest recente reacties

20.10 | 08:01

Ik word er zo depressief van als ik dit soort dingen lees... Weer iemand met een platform die de zwakke geesten probeert te beinvloeden met belachelijke complot theorieën... Triest hoor. Schaam je.

10.10 | 15:03

Precies wat ik voelde, resoneert volledig. Ik kan het niet onderbouwen. Een niet pluis gevoel bevestigd

10.10 | 14:01

Paul is een echte communistenhater! Niets mee doen redactie anders neem ik geen abonnement!

10.10 | 11:45

Dankjewel Paul voor je zo goed verwoorde brief aan de redactie van de andere krant. Ik ben het zo 100% met je eens. Ik hoop dar de redactie er iets mee doet. Ik zie die Bob de Wit een wolf in schaapsk

Deel deze pagina