Omnicron - straling?

Jan. 2022

Bron/ auteur onbekend.

Omicron is geen ziekteverwekker maar een millimetergolf.
De Italiaan Dr. Dominico BISCARDI heeft een aantal weken geleden laten weten dat de zogenaamde Omicron variant geen ziekteverwekker is maar een bestralingsaanval in de vorm van millimetergolven. Overigens kondigde de Engelse Premier Boris Johnson de zogenaamde Omicron variant in november/december als wave(s) aan. Tja. Toevallig? 😊

Dr. Biscardi legde begin januari uit hoe de Omicron-variant 's nachts op nietsvermoedende mensen neerdaalt en hen infecteert, zelfs wanneer zij thuis achter gesloten muren en deuren slapen.

Omicron is geen variant, maar een bestraling.  Zoals inderdaad alles over (k0b1D 19 (84).

Waarom komt het 's nachts?
Toen ze de straling maten, ontdekten ze dat de niveaus 's nachts tot 15 keer hoger zijn dan het wettelijke limiet. De tijd is tussen 2 en 4 uur 's nachts. De tijd waarin het internetverkeer beduidend minder is omdat de mensen dan in bed liggen en rustig slapen. Op het moment van de meting stelden zij vast dat de stralingsniveaus op dat moment niet afnemen, maar toenemen.

Hoe?
Omicron komt 's nachts!  Het maakt niet uit als je je verstopt in het huis, want Omicron is geen ziekteverwekker. Omicron is een golf, een microgolf.  Omicron is een millimetergolf.
Gesloten deuren en muren zijn geen obstakel voor de millimetergolf.
•  Als u bent ingeënt met grafeenoxide, vindt Omicron de juiste stof in uw lichaam om zijn frequentie uit te breiden en te versterken, wat in het begin misselijkheid en diarree kan veroorzaken, gevolgd door koorts, visuele stoornissen, hoofdpijn, desoriëntatie en geheugenverlies.
•  Waarom moet je hoesten? Omdat het lichaam probeert zich te ontdoen van grafeenoxide en dat doet via de longen. Dit is waarom FLUIMUCIL werkt in k0bid therapie. Oftewel NAC, Acetylcysteïne, de werkzame stof in Fluimucil.
•  Dan voel je een ongemak in het licht, waarschijnlijk tinnitus.... vooral als je in de buurt van telecommunicatiemasten woont.
•  Op het niveau van de opperhuid kunt u roodheid, jeuk, branderigheid, gordelroos, psoriasis, trillen op bepaalde plaatsen en zelfs trillingen ervaren.

Weet je waarom?
Omdat Omicron geen besmetting is, maar een straling.
    
In Spanje
Hier kondigden ze aan dat Omicron op 24 december zal verschijnen. Je weet precies wanneer het komt, want met één druk op de knop...

Hoe je te beschermen
•  Zet routers en apparaten uit, gebruik koperen platen of pak ze in aluminiumfolie of met Faraday doeken.  
•  Vaak douchen.
•  Neem geen paracetamol, want dat is een antagonist van glutathion en glutathion breekt grafeenoxide af. *
•  Neem melatonine omdat het een beschermende radium is. *
•  Neem zink en vitamine C, D3 en E.
•  Neem veel vitamine C en D3.
 
Dr. Biscardi werd kort nadat hij deze informatie publiek heeft gemaakt, dood in zijn huis gevonden. Toeval? Hij had zijn ontdekking naar zeggen al eerder aan de Europese Commissie gerapporteerd!
Om de nabij tegelijkertijd werd ook de voorzitter van de Europese Commissie David Sassoli dood gevonden. Deze juichte de bevindingen van Dr. Biscardi toe en wilde deze bekend maken. Zogenaamde. Nogmaals het is geen ziekteverwekker is een bestralingsaanval als het ware.

Geloof het of niet Doe ermee wat je goeddunkt.

Ik vond het belangrijk om het te delen. Ik sta nergens meer van te kijken.
Bron
https://canal7salta.com/2022/01/08/omicron-no-es-una-variante-sino-una-irradiacion-una-onda-milimetrica/

Opmerkingen

Jacob Klaas Helder

20.10.2022 08:01

Ik word er zo depressief van als ik dit soort dingen lees... Weer iemand met een platform die de zwakke geesten probeert te beinvloeden met belachelijke complot theorieën... Triest hoor. Schaam je.

Anke van Ziel

04.03.2022 21:58

Dank voor het mooie overzicht ! Omicron verwijst ook nog naar bepaalde parasitaire buitenaardsen... en er is ook een eiland in Antarctica dat zo heet!

Meest recente reacties

20.10 | 08:01

Ik word er zo depressief van als ik dit soort dingen lees... Weer iemand met een platform die de zwakke geesten probeert te beinvloeden met belachelijke complot theorieën... Triest hoor. Schaam je.

10.10 | 15:03

Precies wat ik voelde, resoneert volledig. Ik kan het niet onderbouwen. Een niet pluis gevoel bevestigd

10.10 | 14:01

Paul is een echte communistenhater! Niets mee doen redactie anders neem ik geen abonnement!

10.10 | 11:45

Dankjewel Paul voor je zo goed verwoorde brief aan de redactie van de andere krant. Ik ben het zo 100% met je eens. Ik hoop dar de redactie er iets mee doet. Ik zie die Bob de Wit een wolf in schaapsk

Deel deze pagina