Pieter Borger over gen-tchnologie


4 februari 2022

Serie tweets van:
Pieter Borger (MSc, PhD) is an expert in molecular genetics. He is a science writer and author. Defender of science. Staunch opponent of pseudoscience.

Beste mensen,


Elders schreef ik dat het bij DNA en RNA vaccins niet om vaccinatie gaat. Het gaat om nieuwe ongeteste gentechnologie. Het gaat over virusgenen inspuiten bij gezonde mensen die ectopisch tot expressie kunnen worden gebracht. Dit wordt door @DCSZ14  ontkend. @DCSZ14  zegt "bullshit, bullshit, bullshit, bullshit".

Daarom even mijn uitleg.
1) Bij een vaccinatie wordt een antigen ingespoten. Een antigen is de afkorting van ANTIbody GENerator. Het betreft eiwitten, want alleen die genereren antibodies. DNA & RNA genereren ze niet. DNA en RNA vaccins kunnen dus per definitie geen vaccins zijn. (Heel soms, bij bepaalde autoimmuunziekten, hebben mensen antilichamen tegen DNA. Normaal gesproken dus niet.)
 
2) Het betreft wel degelijk nieuwe ongeteste vaccinatie technologie. DNA vaccins (wat het dus niet zijn) zijn uitgebreider getest dan RNA vaccins (wat het ook niet zijn). Ze werden ontwikkeld als gentherapie en blijken in het DNA te integreren in ongeveer 1/1000 cellen (labdata). Van RNA vaccins wisten we helemaal niks. Nu, na een jaar experimenteren, weten we dat ze ectopische tot expressie kunnen komen (dwz ze worden in de verkeerde cellen ingesluisd en produceren daar dan het virus eiwit). Dit kan dan aanleiding geven tot onstekingsreacties en thrombosen. Hartontstekingen, embolieen en dergelijke zijn geen zeldzaamheid.

3) Het betreft het inspuiten van genetische informatie van een virus direkt in uw lichaam. Dit is niks anders dan het inspuiten van een virusgen. In dit geval betreft het de informatie voor het S-eiwit. Dit eiwit bindt het ACE2 eiwit op uw cellen en vindt zo zijn weg in uw cellen. ACE2 is een belangrijke regulator van onstekingsreacties, bloedstolling en bloeddruk. Het is uiterst dom om een virusgen, dat dit systeem ongecontroleerd kan activeren bij mensen in te spuiten. Zeker als de bijwerkingen niet over langere tijd werden gemeten.

4) Het gaat natuurlijk om volledig gezonde mensen, waarbij deze vaccins (wat het eigenlijk niet zijn) worden ingespoten. Als men werkelijk het virusgevaar hoger acht dan vaccinatieschade, dan dient men risiko analyses uit te voeren en mensen voor te lichten.
Nu met de Omicron variant van het SARS-CoV-2 virus is er werkelijk geen enkele noodzaak meer om nog te vaccineren (indien die er überhaupt was). De wetenschappelijke data tonen een IFR kleiner dan die van een griep. Helemaal stoppen, dus nu, met het spuiten van virusgenen.

Het hele verhaal van het killervirus, de pandemie, vaccinaties, de hele krisis...het is allemaal gebaseerd op pseudowetenschap en ideologie.

What happened to science?

Science is dead.
====


Meest recente reacties

20.10 | 08:01

Ik word er zo depressief van als ik dit soort dingen lees... Weer iemand met een platform die de zwakke geesten probeert te beinvloeden met belachelijke complot theorieën... Triest hoor. Schaam je.

10.10 | 15:03

Precies wat ik voelde, resoneert volledig. Ik kan het niet onderbouwen. Een niet pluis gevoel bevestigd

10.10 | 14:01

Paul is een echte communistenhater! Niets mee doen redactie anders neem ik geen abonnement!

10.10 | 11:45

Dankjewel Paul voor je zo goed verwoorde brief aan de redactie van de andere krant. Ik ben het zo 100% met je eens. Ik hoop dar de redactie er iets mee doet. Ik zie die Bob de Wit een wolf in schaapsk

Deel deze pagina