Brecht Arnaert - Oekraine- Rusland

Oekraine - Rusland

Een stukje geschiedenis

Tekst van Brecht Arnaert,  4 maart 20202, via Telegram: Brecht zegt.

 Lieve vrienden,

Met alle respect voor alle andersdenkenden, maar ik denk dat de meeste mensen de situatie met Oekraïne niet goed inschatten: wie de metafysische analyse niet maakt, die kan eigenlijk niet beweren te begrijpen wat Putin doet. Ik heb ook mijn reserves bij de man, maar de karikatuur die van hem gemaakt wordt is ronduit lachwekkend. Hij is namelijk niet gek, niet wraakzuchtig, gebruikt zélfs geen nodeloos geweld. JA, dit is mijn standpunt, en vooraleer u dit kanaal verlaat: lees eerst even het onderstaande.

Putin is een man die niet gewoon twee of drie stappen vooruit denkt, maar vijf, en hij wordt in zijn strategische bepeinzingen bijgestaan door Patriarch Kiril. Onderschat die man niet. Solsjenitzyn was een persoonlijke vriend van hem, en hij weet héél goed wie de vijand is - het internationale zionisme, wat in feite satanisme is - en hoe diens aanhangers te werk gaan. Ga er maar van uit dat de inval in Oekraïne niet gewoon maanden, maar JAREN op voorhand is voorbereid.

Ik voorspel u: Putin wint dit met de vingers in de neus, en straks zul je zien hoe hij in Oekraïne verkiezingen uitroept - en dan echt-democratische, niet CIA-democratische. Volgende stap zijn associatie-verdragen met Belarus en Oekraïne, waardoor de Russische Ruimte dichter bij Europa komt. Want de ultieme droom van Putin is niet om de Sovjet-Unie herop te richten, noch om een Groot-Rusland te creëeren. Dat is allemaal onzin. Wat hij wil is volwaardig deel uitmaken van Europa, maar dan wel een Christelijk Europa, en niet het Decadente Westen wat zich onder invloed van de door zionisten gecontroleerde VS sinds WO I aan het ontplooien is.

Vergeet nooit dat de Russische Revolutie NIET Russisch was, maar zionistisch. Kerensky was een verrader, en bracht Lev Bronstein (Leon Trotski) binnen vanuit NY. Die woonde in de Bronx. Lees daarover "Wall Street and the Bolshevik Revolution" van Anthony Sutton (1) en Juri Lina's "Under The Sign of the Scorpion" (2) en alles wordt je duidelijk. Peter De Grote was de machtigste Christelijke monarch van de wereld, en dat was een doorn in het oog van de zionisten, omdat zij de nazaten zijn, NIET van de originele Joden, maar van de Khazaren, die door de Kiev Rus - de originele Russische volksstam, die Vikingen waren - de wacht werden aangezegd.

Die Khazaren (zorgvuldig uit de geschiedenis gehouden) waren dus NIET Joods, maar een Turkse volksstam die de Kaukasus beheerste, vooral door karavanen te overvallen die van Italië naar China liepen (de zijderoute) en van Scandinavië naar het Arabisch Schiereiland.

Zij waren gespecialiseerd in ... hou je vast ... identiteitsdiefstal: ze overvielen niet louter de karavanen, maar deden daarna de kleren aan van de overvallen personen, en begaven zich naar de bestemming MET de wisselbrieven in de hand, waarna ze de handelspartners ook overvielen en bestalen. De overmeesterde handelaars werden daarna verkocht als slaven.

Het woord slaaf, trouwens, komt van het feit dat de meeste van die in gevangenschap verkochte mensen van Slavische oorsprong waren. En dat was een doorn in het oog van de Kiev Rus, de in origine semitische volksstam die samen met de stam Dan de Donau opvoer (Dan-ube, Dan-opwaarts) maar halt hield in Oekraïne, terwijl de stam-Dan doorvoer naar Dan-emarken of nog: de Mark van Dan. (Een Mark is een voorgeborgte van een graafschap, zo was Antwerpen ook ooit een Markgraafschap)

De Stam-Dan ziet zichzelf als de erfgenaam van alle broers die in de geschiedenis van de Bijbel benadeeld zijn geworden: Cain, Ham, Esau, noem maar op. Het donkere element, het slachtoffer. Maar ondertussen zijn ze ZELF dader, wat typisch is. Ze zijn de wreedste elementen in de wereld, en deinzen niet terug om de rotste streek uit te halen. Shakespeare (die in wezen Francis Bacon is, met rond hem 12 auteurs die zich the Society of the Helmet noemden, naar Pallas Athena, die onzichtbaar is als ze haar helm aanheeft) sprak er al van: "Something is Rotten in The State of Denmark"

Wat gebeurde er nu? De Stam-Rus, als we ze zo mogen noemen, was het beu dat hun volksgenoten steeds maar als slaven verkocht werden, en maakten er korte metten mee: hun hoofdstad, Itil, werd in de as gelegd door Sviatoslav I. Het was hij die de Slaven-handel (dat is: de handel in mensen van het Slavische volk) stopte, en ook hun diep-satanistische praktijken, zoals het verkrachten en offeren van kinderen. Zij waren aanbidders van de Mammon, hetgeen één van de avatars van de Duivel is. Dat gebeurde in de tiende eeuw.

Maar daarvoor gebeurde nog iets heel belangrijks: de Khazaren converteerden en masse naar het Jodendom in het jaar 843, onder invloed van Koning Bulan. Op slag waren er 2 miljoen "joden", maar dat was slechts schijn: zij volgden NIET de Torah, maar de Talmud, wat niet hetzelfde is. Het zou mij te ver leiden, maar de essentie is dat zij dus géén semieten zijn, maar Turken. Lees daarover "The Thirtheenth Tribe" van Arthur Koestler (3). Je wéét dat dat boek de waarheid vertelt, want hij werd ervoor bedankt met een dubbele zelfmoord in zijn appartement in London.

Het punt is: Kiril weet dat allemaal, en zeker omdat Solshenitzyn er een boek over schreef. "200 jaar samen" (4). Daarin beschrijft hij met naam en toenaam hoe 85 % van de Checka (de Sovjet-geheime dienst) bestond uit zionistische "joden" (Turken) die de grootste wreedheden uithaalden met de Oekraïense bevolking, die door en door Christelijk was: en gezien werden als de nazaten van Shem. Shem, die de zoon was van Noach, naast Ham en Japeth. Wil je het conflict echt-en-techtig begrijpen, dan moet je zo ver terug. Lees daarover "The Curse of Canaan" van Eustace Mullins: het beste boek in de materie. (5)

Na Rusland zelf, namelijk, was de Oekraïne het tweede Christelijke bastion dat kapot moest. En daarna is het alleen maar verder bergaf gegaan: Frankrijk moest kapot, daarna Duitsland, daarna de rest van de wereld. GB hadden ze al veroverd in 1694, en was hun basis van operaties. Waarom? Omdat de Denen (dus eigenlijk de Stam-Dan) introuwden in de Britse adel. Het woord "Britten", trouwens, komt van het Hebreeuwse Brith, wat verbond betekent. GB is het meest zionistische land ter wereld, en is verantwoordelijk voor het oprichten van beide de VS (hefboom) en Israël (doel).

Dit conflict heeft dus héél oude, zelfs metafysische wortels. Wil je daar meer over weten, dan moet je zeker Robin de Ruiter's "Dertien Satanische Bloedlijnen" (6) lezen, zodat je begrijpt dat dit niet gaat over de uitbreiding Oostwaarts van de Navo an sich, of Oekraïne an sich, maar over het herstellen van het Christendom in het decadente Westen. Lees Dugin, "The Fourth Political Theory" (7), die auteurs. Zonder metafysische analyse kom je nergens, en zul je ook de verkeerde investeringsbeslissingen nemen.

Ik wist 100 % zeker dat Poetin Oekraïne zou binnenvallen: van Kiev terug de hoofdstad maken is zijn missie. Gisteren, nu en morgen. En hij zal zeer waarschijnlijk zijn slag thuishalen. Weinige mensen weten dat het zelfs geprofeteerd is door Onze-Lieve-Vrouwe van Fatima, in oktober 1917, net toen de grootste gruwelijkheden tegen de Christenen werden gepleegd in Rusland. Lees daarover "God and the Sun at Fatima" door Stanley L. Jaki. (8) Onze-Lieve-Vrouwe openbaarde dat de Renaissance van het geloof uit Rusland zou komen, en ook dat weet Putin maar al te goed.

Het is jammer voor de Oekraïense soldaten die nu sterven, maar hadden zij hun analyse beter gemaakt, dan was dat niet eens nodig geweest. Het Kwade verleidt ons altijd echter met oppervlakkig gewin, en finaal blijkt dat je sterft en leidt voor niks - letterlijk niks - Westers nihilisme. Putin doorziet dat nihilisme, en is op een goddelijke missie om er iets voor in de plaats te zetten. Onderschat niet hoe gelovig die man is. Niets kan hem stoppen, en dat heeft het Westen nog niet eens door. Ik heb het heel dikwijls gezien op mijn reizen in het Oosten: de gemiddelde taxichauffeur in Bulgarije weet meer dan een Professor Geschiedenis aan de UGent.

Oorlog is steeds een jammere zaak, maar die is niet begonnen in 2022 en al helemaal niet door Putin. Die is begonnen 2014 en wel door de VS, wat een handpop is van the City of London, wat een handpop is van het Internationale Zionisme, die in al hun betrachtingen het Rijk van Satan willen dienen. Een laatste boek dat je zeker achter de kiezen moet hebben is "The Grand Chess Board" van Zbigniew Brzezinski (9).

En zo, ironisch genoeg, kun je deze situatie enkel begrijpen als je denkt in termen van de Matruska-poppetjes: niets is wat het lijkt, en elk conflict heeft vele lagen. Maar het is slechts op de diepste, metafysische laag, dat je dit conflict kan zien voor wat het is: een strijd van Goed tegen Kwaad. Een strijd die in moderne termen begon in 1535. Meer daarover lees je in "De Serviele Staat" van Hilaire Belloc (10)

Aan alle criticasters zeg ik op voorhand: wie die tien boeken niet gelezen heeft die ik hierboven citeer, kan ik simpelweg niet als een ernstige gesprekspartner beschouwen. Ik heb lak aan het journaille van tegenwoordig, die wellicht niet één van die boeken kent. Ik ga me dan ook niet mengen in debatten op hun niveau. Maar wie ernstige studie wil verrichten die weet wat gedaan.

Ondertussen zijn er belangrijker dingen, zoals de bedreiging van onze vrijheid door onze eigen politici, die nu de aandacht willen afleiden van hun eigen dictatoriale plannen door te wijzen naar een man die Rusland op 20 jaar tijd uit het slop gehaald heeft zoals geen leider voor hem ooit deed. En laat ons zéker ook niet vergeten wat hij deed voor de Christenen in Syrië. Zonder hem waren er simpelweg geen meer over.

God's Speed!

Brecht Arnaert

PS 1: Herlees Macrotrends Augustus 2014 voor het hele kader. Alles wat ik schrijf sindsdien is op dat kader gebaseerd. Ik heb het al over Oekraïne op pagina 2. Zonder metafysische analyse sta je nergens. Je kunt de wereld simpelweg niet begrijpen zonder.

PS2: Linken naar de PDF's van alle 10 de boeken die ik aanhaal zijn te vinden als eerste reactie in de Koffiekamer. Dit zijn boeken die je MOET gelezen hebben.

PS3: Ik nomineer hem bij deze dus voor de Nobelprijs van de Vrede. Niet dat die nog iets betekent, want sinds Obama die kreeg is die toch waardeloos, dus met die uitspraak heb ik eigenlijk niet veel gezegd. :)

PS4: Een abonnement op Macrotrends kost 365 EUR per jaar. En nee, we geven nooit korting. Grondige onderzoeksjournalistiek heeft zijn prijs.

Linken in de koffiekamer.

PDF's naar alle basislectuur (ongeveer 150 uur leeswerk):

(1) Anthony Sutton : "Wall Street and the Bolshevik Revolution"

http://libgen.rs/book/index.php?md5=F1A8B9542AB5E760611DF7442EBB3354

(2) Juri Lina: "Under the Sign of the Scorpion"

http://libgen.rs/book/index.php?md5=C2F0D44B756DD439842D72B26D38C515

(3) Arthur Koestler: "The Thirteenth Tribe"

http://libgen.rs/book/index.php?md5=C74D156E49E8E5AA6A0B5C55AB9B1E14

(4) Alexander Solshenitzyn: "Two Hundred Years Together"

http://libgen.rs/book/index.php?md5=E4B17B3607C98BD46255C0CD3AF73476

(5) Eustace Mullins: "The Curse of Canaan"

http://libgen.rs/book/index.php?md5=7D42FFFA117D7C44B47FFFD0649BECBA

(6) Robin De Ruiter: "De Dertien Satanische Bloedlijnen"

http://libgen.rs/book/index.php?md5=9CCD13AD6B13E0074CB01CDE888E38B5

(7) Alexander Dugin: "The Fourth Political Theory"

http://libgen.rs/book/index.php?md5=D53BB64D12F7D9817723A8746306F3B0

(8) Stanley L. Jaki: "God and the Sun at Fatima"

https://www.amazon.com/God-sun-Fatima-Stanley-Jaki/dp/B0006R7UJ6

(9) Zbigniew Brzezinski: "The Grand Chess Board"

http://libgen.rs/book/index.php?md5=3C19660F88B4DCA51C4BD4FEF8B11276

(10) Hilaire Belloc: "The Servile State"

http://libgen.rs/book/index.php?md5=C4E08D9F5988CD77404D80FAC3B41A99

Meest recente reacties

20.10 | 08:01

Ik word er zo depressief van als ik dit soort dingen lees... Weer iemand met een platform die de zwakke geesten probeert te beinvloeden met belachelijke complot theorieën... Triest hoor. Schaam je.

10.10 | 15:03

Precies wat ik voelde, resoneert volledig. Ik kan het niet onderbouwen. Een niet pluis gevoel bevestigd

10.10 | 14:01

Paul is een echte communistenhater! Niets mee doen redactie anders neem ik geen abonnement!

10.10 | 11:45

Dankjewel Paul voor je zo goed verwoorde brief aan de redactie van de andere krant. Ik ben het zo 100% met je eens. Ik hoop dar de redactie er iets mee doet. Ik zie die Bob de Wit een wolf in schaapsk

Deel deze pagina