QFS - charlie Ward

Onder constructie

Ik ga her nog wat commentaar opgeven.

even geduld... svp

💥💥Charlie Ward 💰💰💰💰 live ❗️

@Happy Day

Woordvoerder van QFS: Ik heb jullie vandaag groot nieuws te vertellen... Ik heb er lang naar gekeken. Het is echt moeilijk voor me. Vandaag geef ik door... We kennen allemaal de BRICS, Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika. Ze lieten eerder dit jaar hun valuta vallen om goud te steunen... We weten dat Saoedi-Arabië en Argentinië erbij betrokken zijn... We weten dat sommige landen deelnamen... De UK heeft sterling tokens, maar de banken niet. We weten dat tot nu toe... Ze hebben 48 uur geleden een quantum financieel systeem motor geïnstalleerd!!! ..️.. Live uitzending... !! Wat betekent het... Dat betekent dat DS de cabal alleen op papier is... De V.S. staat met de V.S. dollar... Achter het gordijn hebben ze de USN, USTN... De USN heeft het goud in hun rug... De dollar is nu 1:1 Amerikaanse biljetten... Nu wachten op het Reno alarm dat de USN live is... Aan maar nog niet uit... Maar dichtbij en dichtbij genoeg om te zeggen dat we zo dichtbij zijn... Veel mensen zijn bezorgd... We moeten voorzichtig zijn. DS is erg boos. Ze hebben jarenlang de financiële markt gecontroleerd... Ze zijn de controle kwijt. En wat met de maffia? Als ze de controle verliezen worden ze gevaarlijk... We gaan de komende drie weken veel chaos zien... Tot aan de verkiezingen. Het is die tijd dat we fundamenten en kracht nodig hebben... Wat je kunt bouwen is God die wint... We gaan nog veel meer sh*t zien... HOU HET GELOOF EN WE KOMEN ER ZONDER PROBLEMEN DOORHEEN.

===

Q74YOU

[Doorgestuurd van DUTCH DIGGER NEWS (wim visscher)]
QFS heeft nu elke menselijke rekening op deze planeet. QFS accounts zijn alleen toegankelijk via DNA.

💚Alle bezittingen/rijkdom die door de Duistere Cabal zijn gestolen, zullen terecht worden teruggegeven aan alle mensen op aarde via QFS...

~ QFS/RV update ~

OP 18 OKTOBER 2022

[Nieuw Wereldwijd Kwantum Computer Monetair Systeem en Valuta Herwaardering (RV)]

RV is geëvolueerd voorbij een simpele herwaardering en valuta uitwisseling/ruil. Niet iedereen zal zijn zoals ze denken. RV's zullen worden verwerkt via het nieuwe Wereldwijde Kwantum Computer Financieel Systeem (QFS).

QFS is 'levend' met een geweten. Er is nog niet veel informatie vrijgegeven over dit nieuwe, door het universum geschonken systeem.

Volgens het boek "Messages from the Empty Earth" van Dianne Robbins gebruiken de geavanceerde beschavingen van de holle aarde computers op basis van aminozuren (hoge kunstmatige intelligentie). QFS wordt verondersteld net zo te werken als een computer op de holle aarde.

Wat we wel weten is dat QFS weet hoeveel ruimte je op dat moment hebt. Het leest je geest en weet altijd waar je bent via frequentiegolven.

QFS heeft nu een account van ieder mens op deze planeet. QFS rekeningen zijn alleen toegankelijk via DNA.
Vastgehouden valuta's (Irakese Dinar - IQD Vietnam Dong - VND Zimbabwe Dollar - ZWD en andere valuta's die voor herwaardering zijn ingesteld) zullen door QFS worden gedekt.

▪️▪️▪️

Leningfondsen worden gestort op een QFS-rekening. QFS heeft een rekening van elk mens op deze planeet. Zelfs degenen die geen vreemde valuta bezitten kunnen nog steeds welvaart financiering ontvangen van QFS. DIT IS SAMEN MET GESARA,WHELMING OVERVLOED VOOR IEDEREEN.

Technologie zal worden vrijgegeven om toegang te krijgen tot de fondsen. Instructies zullen worden verstrekt via een website die voor iedereen online toegankelijk zal zijn. Het 800-nummer zal niet langer worden gebruikt voor boekingen, maar zal een nummer zijn dat u kunt bellen om uit te leggen hoe u toegang krijgt tot de fondsen.

Alle fondsen onder QFS zullen digitaal gaan. DIT MOET GEBEUREN OM EEN CASHLOZE MAATSCHAPPIJ TE INTRODUCEREN. Dit zal de weg vrijmaken voor bepaalde technologieën voor het grote publiek. Replicators en Quantum Technologie Medische Bedden. Replicators kunnen alles maken of creëren, dus ze kunnen gebruikt worden voor het witwassen van geld.

De cashloze maatschappij is daarom een manier om dergelijke problemen te voorkomen. Ziekenhuizen en fabrieken zullen verouderd zijn met replicators en medische bedden. Mensen moeten gestraft worden voor werkloosheid. Met de invoering van QFS en regulerende technologieën zal de wereldeconomie drastisch veranderen.

Alle door de Duistere Cabal gestolen bezittingen/rijkdom zullen rechtmatig worden teruggegeven aan ieder mens op aarde via QFS.

Het nieuwe Globale Kwantum Computer Monetaire Systeem zal worden uitgelegd tijdens een volledige openbaarmakingsevenement na de aankondiging van de GESARA-bepalingen.

Bron: Diverse Alternatieven Intel Bronnen.

http://www. blissfulvisions.com/2017-newss/currency-reset-nesara-gesara-disclosure-et-mass-landing.html?fbclid=IwAR1JhZD8019mBsVpGp8vsK7cfGUl2mtOnUeOV-BJ9pULCzYvkn3sp4R26tg _.

Bron: Gouden Eeuw van Gaia

Meest recente reacties

20.10 | 08:01

Ik word er zo depressief van als ik dit soort dingen lees... Weer iemand met een platform die de zwakke geesten probeert te beinvloeden met belachelijke complot theorieën... Triest hoor. Schaam je.

10.10 | 15:03

Precies wat ik voelde, resoneert volledig. Ik kan het niet onderbouwen. Een niet pluis gevoel bevestigd

10.10 | 14:01

Paul is een echte communistenhater! Niets mee doen redactie anders neem ik geen abonnement!

10.10 | 11:45

Dankjewel Paul voor je zo goed verwoorde brief aan de redactie van de andere krant. Ik ben het zo 100% met je eens. Ik hoop dar de redactie er iets mee doet. Ik zie die Bob de Wit een wolf in schaapsk

Deel deze pagina