Deze analyse zou wel eens heel goed kunnen kloppen...


Wat gebeurde er met de MH17?MH17 - MH370


Beste lezer,


Nu mijn theorie aangaande wat de ware toedracht was:


MH370 - Vertrekt een maand voor de MH17 ramp. De transponders worden uitgezet en het vliegtuig maakt een draai over de Indische oceaan en land op de USA vliegbasis Diego Garcia. Het vliegtuig wordt een loods ingereden --> passagiers gingen naar een bestemming met hele belangrijke patenten op het gebied van militaire elektronica.


Het is onduidelijk wat er met depassagiers gebeurd is, maar 1 van de passagiers heeft via zijn iphone een foto (zwart beeld) kunnen versturen naar zijn vriendin. Na analyse van de foto is duidelijk dat de foto afkomstig is van de locatie Diego Garcia.

MH370 wordt aangepast zodat deze lijkt op MH17.


Dat is niet moeilijk omdat het gaat om identieke vliegtuigen met hele kleine verschillen. MH17 - Vertrekt uit Kuala Lumpur richting Amsterdam. MH370 = MH17 stijgt op vanafDiego Garcia richting de route van MH17 (MH370 transponders uit). Boven de Indische oceaan vindt er een omwisseling plaats van beide vliegtuigen. Dit is technisch haalbaar omdat er geen rader is en de vliegtuigen alleen gevolgd kunnen worden met transponders via satellieten. MH17=MH370 zet zijn transponders aan zodra deze boven de MH17 vliegt en gelijktijdig zet de MH17 zijn transponders uit. De MH17vliegt richting Diego Garcia met zijn transponders uit en land opDiego Garcia. MH17 = MH370 vliegt door naar Amsterdam. MH17 = MH370--> passagiers stappen in en het vliegtuig vliegt richting Kuala Lumpur.


Boven de Ukraine wordt het toestel neergeschoten vanuit een jachtvliegtuig van het Ukraine's leger (waarschijnlijk in opdracht van het Pentagon). Dat hele BUK-verhaal is pure afleiding en naar mening was er helemaal geen BUK. De Russen c.q. "separatisten" krijgen de schuld.


Wat ook opvallend is, dat getuigen op de rampplek verklaard hebben dat het leek alsof de lijken al langere tijd dood waren. Ze stonken een er was geen bloed te zien. Er waren zelfs lijken die in een plas blauwe substantie lagen.


Nu mijn volgende sub-theorie:

Waren deze lijken geïmpregneerd om goed te houden en werden deze meegenomen in de MH17 = MH370?

Dus de passagiers van MH370. In dat geval zijn er dus veel meer slachtoffers gevonden dan alleen maar de slachtoffers onder de passagiers en bemanning van MH370 = MH17.

Ik weet nog dat een patholoog anatoom die een lezing gaf aan studenten, foto's had laten zien van lichaamsdelen en dat de toenmalige minister van justitie in totale paniek hierop reageerde. De beste man werd zelfs even geschorst. Na een (geheim) gesprek is betrokkene weer in ere hersteld.

Waarom ik in deze theorie geloof?

Ik ben vanaf het begin van de ramp heel kritisch gaan kijken wat ergebeurt zou kunnen zijn en geloofde direct niet dat dit de schuld was van de "separatisten" c.q. Rusland.


Vanaf het begin ben ik op onderzoek gegaan via social media en er waren teveel aanknopingspunten om vast te stellen dat het hier een false flag betrof. Als er een grote operatie (false flag) georganiseerd wordt dan gaan (ik noem het maar de Globalisten/het kwaad) altijd uit van een win/win/win situatie. Dat heb je namelijk ook gezien bij de inside operation 9/11. De win/win/win situatie was daar: asbest in de twin towers, (waardoor te duur om te renoveren), angst voor Moslims zaaien onder de bevolking, een rede hebben om Iraq binnen te vallen.

Bij MH17=MH370 zou de win/win/winsituatie het volgende kunnen zijn: het verkrijgen van de patenten(MH370), het voorkomen dat AIDS-specialisten de mond voorbij praten(MH17=MH370) en de schuld geven aan de Russen (met in hun achterhoofdde situatie in de Ukraine waarin we nu verkeren)


Ik kan bovenstaande theorie niet echt bewijzen, maar alles in mij zegt dat er een connectie MOET zijn tussen MH370 en MH17. De kans dat 2 soortgelijke vliegtuigen van dezelfde maatschappij binnen 2 maanden betrokkene zijn bij een dubieuze tragedie is een kans van 1 op de 100 miljoen (bij wijs vanspreken). Ik weet dat dit bijna onmogelijk is, maar mijn theorie zou onderzocht kunnen worden aan de hand van de passagierslijst van MH17= MH370 (die vertrok vanaf Diego Garcia) op het moment dat deze voor de rampvlucht aan kwam in Amsterdam. Wie waren het? Wat kwamen zij in Amsterdam doen? Hoelang zijn ze gebleven in Amsterdam? Waar zijn ze naar toe gegaan en/of doorgevlogen?


Groet, Mandooow


Januari 2023